Thaise yoga massage

Thaise yogamassage10710885_753334261413218_7444932188639065085_n

Thaise yogamassage wordt ook wel eens ‘yoga voor luie mensen’ genoemd. Thaise yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm en bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van stretchings, acupressuur en ‘traditionele’ massage. Het is een ontspannende, maar zeker ook revitaliserende massage. Thaise yogamassage werkt zowel op fysiek, mentaal als energetische niveau diep door.
Van oorsprong werd deze massage door Boeddhistische monniken in tempels gegeven.

De Thaise yogamassage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. De rekoefeningen in de yoga massage helpen om:

  • vastzittende gewrichten los te maken
  • flexibiliteit te vergroten
  • spierspanning te verlichten
  • interne organen te stimuleren
  • het energiesysteem in balans te brengen.

Het ontvangen van een thaise yoga massage is zoals het doen van yoga oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt! Een yoga massage sessie duurt meestal 1,5 uur en wordt uitgevoerd op een matras op de grond. Tijdens de behandeling hou je je kleding aan.Trek daarom iets aan waarin je makkelijk beweegt, of neem iets mee als je je wilt omkleden.