Wie ben ik?

17457384_1448041968570852_5702913055112071549_nIk ben Ingrid Methorst, geboren in 1967 en woon in Zeewolde. Ik heb een relatie en ben moeder van twee volwassen dochters. Na jaren van huisvrouw en moeder zijn, startte ik in 2001 een opleiding voor voetreflextherapie. Mijn interesse was gewekt vanaf het moment dat ik me realiseerde hoe bijzonder het menselijk lichaam in elkaar zit en een zelfhelend vermogen heeft. Ook wilde ik al heel lang massages gaan geven en ben toen een massagecursus gaan volgen.
In 2004 ronde ik de opleiding sportmassage af en aansluitend de blessurepreventie, medical taping en vele massagecursussen. Ik wilde het masseren meer onder de aandacht brengen en organiseerde in samenwerking met twee vriendinnen lounge avonden bij de mensen thuis. Ons hart lag om er voor anderen te zijn en masseerde o.a. in hospice huizen. Ik startte tevens in 2002 een eigen praktijk aan huis.
Door de voetreflexologie ontstond mijn interesse in spiritualiteit. Ik wilde meer weten over energie en volgde een cursus intuïtieve ontwikkeling.
Ik wilde mijn blik vergroten en begon een baan in de wellness branche waar ik tien jaar werkzaam ben geweest. Door zoveel te masseren heb ik veel ervaring opgedaan over het menselijk lichaam, maar merkte dat de psyche van de mens een hele belangrijke rol speelt in hoe iemand zich voelt.
Om mensen nog beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling ben ik in 2010 de opleiding voor psychodynamisch therapeut gestart, deze heb ik afgerond in 2014. De ontwikkeling die ik in vier jaar tijd zelf doormaakte is groot. De liefde voor de natuur heeft er toe geleid dat ik in 2017  de opleiding voor wandelcoaching ben gaan volgen. Een mooie en krachtige manier van coachen en therapie in de natuur. Nu begeleid ik anderen in hun persoonlijke ontwikkeling op een open creatieve en natuurlijke wijze. Dit is waar mijn hart ligt.
Volg de weg van je hart en ontdek wie jij bent…